ÖĞRETMENLERİMİZE UYGULANAN MESLEKİ AİDİYET ÖLÇEĞİ SONUÇ RAPORUNA GÖRE İYLEŞİTRMEYE YÖNELİK ALANLARA UYGUN ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Okulumuz öğretmenlerine uyguladığımız mesleki aidiyet ölçeği sonuç raporuna göre;

*Kurumumuzda karar alma süreçlerinde öğretmenlerimizin daha aktif olması sağlanıyor.

*Teknolojik donanımlarına arttırılması kapsamında ve okul donatımlarının yenilenmesi kapsamında yeni bir fotokopi makinesi alındı ve anasınıfımızdaki oyun odamıza dolap yaptırıldı.

*Kurum içi etkileşimin arttırılması adına öğretmenler odasında daha sık toplanılıyor ve okul saatleri dışında etkinlikler düzenleniyor.

23.11.2022 171

23-11-2022