CUMHURİYET İLKOKULU VELİLERİN OKULUMUZA YÖNELİK BEKLENTİ ANKETİ SONUÇ RAPORUNA GÖRE İYLEŞTİRMEYE AÇIK ALANLARA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPILDI.

VELİLERİN OKULA YÖNELİK BEKLENTİ ANKETİ SONUÇ RAPORUNA GÖRE İYLEŞTİRMEYE AÇIK ALANLARA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPILDI.

1.       Rehberlik Servisimiz tarafından veli ziyaretleri ve rehberlik eğitimleri planlandı.

2.       Öğrencilerimiz için sanat, spor ve müzik malzemesi alımları yapıldı.

3.       Öğrenci devamsızlıkları ile alakalı okulumuz velilerine her gün düzenli mesaj gönderimi yapılmaktadır.

4.       Destek Eğitim çalışmaları öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda planlanarak yapılmaya Ekim ayı itibariyle yapılmaya başlanmıştır.

5.       Okulumuz öğretmen-öğrenci iş birliği ile Temiz Sınıf uygulaması yapılmaya başlanmıştır.

6.       Okul Aile Birliği toplantıları yapılmış, bu sene içerisinde yapılacak çalışmalar planlanmıştır.

31.10.2022 78