Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: İyi organize olmuş eğitim ortamı içerisinde bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, onları bilgili, becerili, kendine güvenen, iyi iletişim kurabilen, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanarak kendini geliştirmeye çalışan, evrensel değerlere sahip, değişimi ve gelişimi kendine ilke edinmiş bireyler olarak yetişmelerini amaçlayan kaliteli, çağdaş, seçkin bir kurum olmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 14.20
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: TOPLU ULAŞIM İMKANI VAR
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi Kitap Her Yerde Projesi Plastiği Veriyoruz, Doğayı Alıyoruz Projesi

Telefon - 0282 726 50 78

WEB - https://cumhuriyet59.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mah. Hacı Fahri Zümbül Cad. No2 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemiz hızla büyüyen ve sürekli göç alan bir sanayi şehridir. Okulumuzun bulunduğu konum itibarıyla mahallemiz eski Çerkezköy merkezinde olup binamız alışveriş merkezinin yanındadır.

Adres - İstasyon Mah. Hacı Fahri Zümbül Cad. No2 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklı 1 km. İl Merkezine Uzaklık 58 km.