DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ 2. DÖNEM SONU RAPORU

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  CUMHURİYET İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ 2.DÖNEM SONU FAALİYET RAPORU

2. DÖNEM

OCAK-ŞUBAT

TASARRUF,TUTUMLULUK,SORUMLULUK,SEVGİ,EMPATİ

*Empati konusu sunumu yapıldı. Öğrencilere Hayaller Engel Tanımaz videosu izlettirildi.

*Sınıfı panosu oluşturmak için tasarruf, tutumluluk,sorumluluk ve empati ile ilgili resim çalışması yapıldı.

*Doğa sevgisi için ağaç dikimi yapıldı.

*Hayvan sevgisi için öğrenciler hayvan barınağına götürüldü.

MART

HOŞGÖRÜ,SABIR

*Şehitler haftası ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

*Hoşgörü ve Sabır konusunda sınıflarda öğretmenler tarafından genel bilgi verildi.

NİSAN

ARKADAŞLIK VE DOSTLUK,BARIŞ,BİRLİK,BERABERLİK

*Birlik beraberlik konulu pano hazırlanıp sınıflarda bu konuda video izlettirildi.

MAYIS-HAZİRAN

VEFA,SORUMLULUK,ÇALIŞKANLIK,DOĞAYA SAYGI

*Doğaya saygı kapsamında ağaç dikimi ve çevre temizliği yapıldı.

Hikmet PUZA

09.06.2023 680